eurolexic birou traduceri0726 382 382CONTACTTARIFECLIENTITRADUCERI

 Birou de traduceri, asiguram traducerea documentelor din orice domeniu in peste 27 de limbi straine.

TRADUCERI ACTE

Biroul de traduceri Eurolexic efectueaza servicii de traduceri autorizate de catre traducatori cu experienta, specializati in diferite domenii, in regim normal sau de urgenta.

Domeniile in care oferim traduceri autorizate de documente sunt urmatoarele: traduceri tehnice - aparatura electronica si electrocasnica, masini si echipamente industriale; traduceri medicale - diagnostice, farmaceutice, aparate si echipamente medicale; traduceri juridice - decizii, acte normative, legislatie, sentinte instanta; traduceri economice - studii marketing, finante-banci, contracte, publicitate; etc.

EXEMPLE DE DOCUMENTE TRADUSE

Mai jos sunt cateva exemple de documente traduse de catre biroul nostru:

Traduceri acte auto - documentele pentru inmatricularea masinii, brevet, talon autovehicul, asigurare obligatorie RCA, asigurare Casco.

Traduceri acte si documente personale - acte de stare civila, certificat de nastere, certificat de casatorie, certificat de schimbare de nume, cazier, buletin, pasaport.

Traduceri acte de studii - diploma scoala, liceu, universitate, masterat, doctorat, foaie matricola, echivalare studii, adeverinta de studii, adeverinta de absolvire.

Traduceri acte notariale si consulare - declaratie, imputernicire, procura, contract de vanzare cumparare, vize si documente emise de ambasade.

Traduceri juridice - acte si documente notariale, apostile si supralegalizari, contracte, rapoarte judiciare, hotarari judecatoresti, brevete, contract de prestari servicii, leasing, comodat.

Traduceri medicale si asigurari - asigurare medicala, asigurare de sanatate, asigurare de viata, asigurare de calatorie, analize medicale, documente medicale, certificat medical, adeverinta medicala, reteta medicala, ghid de utilizare.

Traduceri din domeniul financiar - extras de cont bancar, bilant, raport financiar, expertiza contabila, proiect de finantare, plan de afaceri.

Traduceri tehnice - din toate domeniile cum ar fi: constructii, industria lemnului, industria usoara, energie, industria alimentara, auto, inginerie, telecomunicatii, internet, asigurari, turism.

TARIFE TRADUCERI ACTE

Mai jos sunt tarifele standard pentru traducerea autorizata a unei pagini pentru o anumita limba straina. Preturile se pot majora in functie de complexitatea textului, de volumul lucrarii si termenul de predare.

Engleza
23 ron
Franceza
25 ron
Germana
25 ron
Italiana
25 ron
Spaniola
25 ron
Bulgara
40 ron
Ceha
45 ron
Croata
45 ron
Maghiara
35 ron
Polona
70 ron
Rusa
35 ron
Sarba
50 ron
Slovaca
50 ron
Slovena
55 ron
Ucraineana
40 ron
Araba
70 ron
Greaca
55 ron
Olandeza
60 ron
Portugheza
60 ron
Turca
55 ron
Chineza
60 ron
Daneza
80 ron
Ebraica
80 ron
Japoneza
80 ron
Norvegiana
80 ron
Persana
70 ron
Suedeza
80 ron

O pagina consta in 2000 caractere cu spatii rezultate in urma traducerii. Comanda minima este de o pagina. Se ofera reduceri pentru un numar mare de pagini. Taxa de urgenta e de 50% din valoarea traducerii pentru lucrarile efectuate in aceeasi zi.

Suna la 0726 382 382 sau completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat in cel mai scurt timp.

trimite
 
SERVICII TRADUCERI
TRADUCERI LEGALIZATE
TRADUCERI AUTORIZATE
TRADUCERI ACTE
TRADUCERI TEHNICE
TRADUCERI MEDICALE
TRADUCERI JURIDICE
@2018 eurolexic.ro