<bgsound src="simple.mid" loop="infinite">
despre noi servicii preturi informatii utile jobs contact
PRETURI

“La noi, intrebarile nu costa, iar consultatiile sunt gratuite”

Tarifele noastre sunt negociabile si se stabilesc de comun acord cu clientul. Se fac reduceri sau majorari de pret în functie de: limba, termenul de predare, gradul de dificultate al textului si de volumul lucrarii.

In plus, acceptind sa colaborati cu firma noastra, puteti beneficia de:

- preturi competitive

- bonusuri pentru fidelitate

- contracte ferme sau colaborari.

Se considera o pagina avind 2000 caractere (inclusiv spatii ) rezultate in urma traducerii.Tarifele sunt valabile pentru lucrari mai mari de 2 pagini.

Taxe pentru tipizate

Pentru aceste tipuri de documente se fac reduceri avantajoase.

Taxe pentru interpretariat / translatii

Pentru aceste servicii, tarifele se aplica pentru o ora, fara diviziuni. Pentru o rezolvare favorabila, este necesara o programare.

Tehnoredactarea si tiparirea traducerii este inclusa in pret. Pentru volum mare de lucru preturile se pot negocia separat.

 

 

 

Pentru serviciile de traducere dintr-o limba in alta, se plateste traducerea din limba straina in limba romana, apoi traducerea din limba romana in limba straina, fiind practic o traducere dubla.

Taxe de urgenta
Taxa de urgenta este de 50% pentru traducerile livrate in aceeasi zi, iar clientii nostri fideli, persoane fizice sau juridice, sunt scutiti de aceasta taxa..

Taxe de dificultate
Pentru traduceri cu grad mare de dificultate se aplica o taxa de 25%, in urma negocierilor cu clientul.

Taxe pentru colationari (corectare de text). Pentru colationari , tariful care se aplica este de 50% din preturile aplicate pentru traducerile din/in limbile respective. Obligatia clientului este de a avea materialul deja tradus pe suport electronic.

 

 
Mentionam ca NU percepem TVA.
Pentru o evaluare corecta a lucrarii, va invitam la sediul nostru cu documentele pe care doriti sa le traduceti.